Home 2018-11-09T21:09:08+00:00

Web design

Nowadays, everyone who wants to bring their business to a higher level have a website. We create unique websites based on our customer’s wishes.

Graphic design

Grafički dizajn je primenjena umetnost, i ima zadatak grafičkog oblikovanja komunikacije različitih medija. U tu grupu spadaju novine, časopisi, plakati, bilbordi, vizit kartice, logotipi, i slično. Bavimo se kreiranjem svih vrsta grafičkih rešenja.

Recording with drone

Danas, snimanje iz vazduha dronom je postalo sastavni deo reklama, muzičkih spotova, filmova ili svadbe. Snimamo u 4k ili Full HD video kvalitetu po povoljnim cenama.

Want a free project assessment?

Ukoliko Vam je potrebna neka od naših usluga, i želite da znate koliko bi Vas izašla izrada celog projekta, budite slobodni da popunite formular i kontaktirate nas. Procena projekta je potpuno besplatna.

Procena projekta

The latest works

Consultations

Sve vaše ideje, želje i zahteve stavljamo na papir, dogovaramo sve detalje sajta i sl.

Design

Pravimo tri verzije sajta, od kojih birate jednu, a zatim nju dalje razvijamo.

Production

Čitav proces izrade sajta možete pratiti sa bilo kojeg uređaja u bilo koje doba dana. Sajt je od prvog momenta aktivan na linku koji dobijete od nas.

Support

Kada je sve gotovo, nećemo Vas prepustiti da se sami snalazite. Mi smo tu da Vam pomognemo u dodavanju/izmeni sadržaja i održavanju sajta.

Sastanimo se

Let’s meet

Schedule a meeting